Ansikt

SkinliftPro/Plasmapen

MASKINEN SOM KRYMPER HUD OG SNUR TIDEN TILBAKE PÅ UNDER 1 TIME!

NY PLASMAPEN FRA HØSTEN – JEG VAR VELDIG FORNØYD MED MIN GAMLE, MEN NÅ NY OG BEDRE– Mindre nedetid– Mindre vondt– Bedre resultaterBehandler:– Alt med løs hud– Facelift– Oppstramming/hudfornyelse– Pigmentering– Strekkmerker– Arr

SKINLIFTPRO er en CE serifisert maskin designet i Norge og håndlaget etter høyeste standard i Tyskland. Maskinen fungerer etter prinsippet av å ioniserer gassene vi naturlig har i luften og når vi nærmer oss huden oppstår det et lite «lyn» som etterlater seg et lite merke. Dette gjør at kroppen oppfatter det som et mildt traume og reagerer ved å produsere kollagen som sendes til området for å reparere «skaden» . Da det ikke er en laser og maskinen arbeider med meget lav styrke, samt at vi aldri berører huden så er de ekstremt lav risiko, ingen blod involvert og kan sees på som en ansiktsbehandling da vi kun arbeider i det øvre hudlaget.

Hvorfor SkinliftPRO?

• Lav nedetid, kun 4-7 dager

• Du kan gå på jobb samme dag

• Ikke-kirurgisk

• Man vil ikke blø

• Betraktelig billigere enn kirurgi

• Lavrisiko behandling

• Smertefritt

• FORTRYLLENDE RESULTATER

• Langvarige resultater, opptil 3 år

• Rask behandling fra 10 min-1 time

Behandlingen er ypperlig for øyelokksløft, kråketær (smilerynker), kalkunhals, røykelinjer og andre ansiktslinjer. Kan også brukes på mamma-mager eller grevinneheng.

PRISER:

​Øvre øyelokk                            3900,-

Nedre øyelokk                         2990,-

Overleppe                                3500,-

Hake                                          3500,-

Panne                                        3500,-

Kinn                                           4500,-

Hals                                           4500,-

Mage                                  fra  6000,-

Dermapen

Dermapen er en avansert form for microneedeling. Hudforbedring helt uten kirurgi.

​Dermapen bruker flere nåler til å vertikalt stikke små huller i huden, men patentert AOVN teknologi.

Dermapen glir over huden og skaper millioner av kanaler. Disse kanalene gjøre at vi får opptil 80 % flere aktuellenæringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i dermis og grunnlaget til en forbedret epidermis.

 Ved å lage små mikrokanaler i huden stimulerer Dermapen til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men uten kontraindikasjoner og nedetid.

Dermapen hjelper mot:

•  Oppstramming av huden

•  Pigmenteringer

•  Rosacea

•  Akne arr

•  Fine linjer rundt øyne, munn og kinn

•  Forminsker store porer

•  Jevner og myker opp strekkmerker

•  Bedring av kirurgiske og traumatiske arr

•  Ny, glødende hudoverflate

 (…)anligvis de beste resultatene. Behandlingen kan gjentas hver 4-6. uke og det tar til sammen ca 1 time å behandle et ansikt.

Etter behandling vil huden bli varm og rød. Dette vil forsvinne i løpet av det første døgn, og du kan bruke make-up etter et døgn. Du bør bruke solfaktor og skal unngå soling en periode etter behandlingen.

De aktive virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen er produkter med ingredienser av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet som er basert på naturlige virkestoffer som lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer. Til sammen aktiverer disse hudens egne celler og kollagen til regenerering og på den måte reduserer rynker og linjer, og gir deg en yngre hud.

​OFTE STILTE SPØRSMÅL!

Hvor mange behandlinger er nødvendig for generell hudforbedring, aknearr og strekkmerker?

 -Generell hudforbedring: 4-6 behandlinger med 4-8 ukers mellomrom.

-Aknearr: 6 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom.

-Strekkmerker: 4-8 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom.

 HVOR LANG TID VIL DET TA FØR JEG SER RESULTATER?

Som regel vil du se forbedring allerede etter første behandling. Mer langvarige resultater har med hvor lang tid cellefornyelse tar (ca. 3 uker). Om det er dypere linjer eller arr vil man kunne se synlig endring etter 2-3 til 6 måneder ette rbehandling. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6-12 måneder etter fullførte beahndlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk.

ER BEHANDLINGEN SMERTEFULL?

Ved bruk av de korte nålhodene er behandlinger med Dermapen relativt smertefritt. Behandlinger som krever bruk av nålhoder lengre enn 0.5 mm kan kreve bruk av bedøvelseskrem 15-40 minutter før behandling. Dette vil føre til at behandlingen bir tilnærmet smertefri. Det er ikke nødvendig med bedøvelse da det er en realtivt rask behandling.

ER DET NOE NEDETID ETTER BEHANDLING?

Generelt sett er det lite nedetid, men du kan oppleve rødhet og sårhet i ansiktet i 12-48 timer etter behandling. De fleste kan fint gå tilbake til sine dasglige aktiviteter rett etter behandling. Du kan bruke en dekkende BB krem etter behandling som beskytter huden og dekker over røde partier.

 Dermapen kan kombineres med peel, mesotherapy og ledlys. Vi kan skreddersy behandling som passer din hudtilstand.

Dobbelthake

HIFU 8 D LAXUS

Hovedforskjellen mellom 8D HIFU og tradisjonell HIFU er teknologien som brukes. 8D HIFU bruker den nyeste MMFU Microfocus og Macro focus ultrasonic-teknologien, en oppgradert versjon av High Intensity Focuse Ultrasonic teknologi. Dette gir større presisjon og effektivitet. MMFU ultralyd stimulerer kollagen- og elastinproduksjon i hudens dypere lag, noe som resulterer i en ansikts og kroppsløft. Hifu generer varmeenergi til dermallaget og til SMAS. Høy intensiv fokusert ultralyd (HIFU) er en behandlingsmetode for å stramme opp huden i dybden. Det er et ansiktsløft uten å gjøre et kirurgisk inngrep.

Når huden eldes taper den elastisitet, huden blir slapp og hengete.

Fokusert intensiv ultralyd har en teknikk hvor energien (varme) sendes ned til den dybden i huden man vil behandle. Huden er delt inn i 3 lag: epidermis, dermis og subcutis. Under subcutis har vi bindevevshinne som vi kaller SMAS – Superficial Muscular Aponeurosis System. Denne hinnen blir behandlet. Under behandling sendes en intensiv varme ned til hudlaget som stimulerer collagenproduksjon og strammer opp bindevevshinnen som musklene er festet i.

Ultralift behandingen brukes på hals, kjevelinje, ansikt og løft av øyebrynene. Mage, knær, lår utside, innside og bakside.  Lovehandels, BH-fold. En viss effekt kan man se etter behandlingen men den største effekten skjer gradevis.

Sluttresultatet ser man først etter 3-4 måneder. Det anbefales en til tre behandlinger.

Metoden har ingen bivirkninger.

Tannbleking

TANNBLEKING MED BLÅTT LYS

PRIS:                         NÅ  1600,-

​GLADMELDING!
Du får nå 20% dersom 3 eller flere personer bestiller sammen.
​MARKEDETS BESTE TANNBLEKING
​BRA TANNBLEKING MED PLASMALYS

​Vi bleker tenner med plasmalys. Noe som er skånsomt for tennene og du slipper ilninger og isninger i tennene. Resultatet bruker å bli like bra som det tannlegene bruker. Ved selve tannblekingen pensles blekningsgel på som siden blir aktivisert av et plasmalys. En rask og effektiv metode for å få hvitere tenner. Behandlingen tar 60 minutter for å få et tydelig resultat og merkbart hvitere tenner. For at tennene skal blir værende hvite kan du komme å friske opp tannblekingen. Resultatene kan variere fra person til person, kommer litt ann på din tannhelse og livsstil. En del kunder er fornøyde med en blekning ,men noen ønsker å gjøre 2 behandlinger for å bli helt fornøyde med resultatet.

Hvite tenner er noe de fleste av oss ønsker oss, men få av oss har det naturlig. Medisinering, kosthold og alder er noen av årsaken til at tennene gulner med årene. En tannbleking gir oftest ikke bare hvitere tenner og vakrere smil, men du føler deg også mer fornøyd. Nå kan du le og smile og føler deg fornøyd med et hvitt og fint smil.

PLASMALJUS BLEKNING

  • Plasmaljus 2 x 20 minuter
  • Behandlingstid 60 minuter

Gir oftest 4 til 8 steg lysere farge