Dermapen er en avansert form for microneedeling. Hudforbedring helt uten kirurgi.

​Dermapen bruker flere nåler til å vertikalt stikke små huller i huden, men patentert AOVN teknologi.

Dermapen glir over huden og skaper millioner av kanaler. Disse kanalene gjøre at vi får opptil 80 % flere aktuellenæringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i dermis og grunnlaget til en forbedret epidermis.

 Ved å lage små mikrokanaler i huden stimulerer Dermapen til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men uten kontraindikasjoner og nedetid.

Dermapen hjelper mot:

•  Oppstramming av huden

•  Pigmenteringer

•  Rosacea

•  Akne arr

•  Fine linjer rundt øyne, munn og kinn

•  Forminsker store porer

•  Jevner og myker opp strekkmerker

•  Bedring av kirurgiske og traumatiske arr

•  Ny, glødende hudoverflate

 (…)anligvis de beste resultatene. Behandlingen kan gjentas hver 4-6. uke og det tar til sammen ca 1 time å behandle et ansikt.

Etter behandling vil huden bli varm og rød. Dette vil forsvinne i løpet av det første døgn, og du kan bruke make-up etter et døgn. Du bør bruke solfaktor og skal unngå soling en periode etter behandlingen.

De aktive virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen er produkter med ingredienser av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet som er basert på naturlige virkestoffer som lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer. Til sammen aktiverer disse hudens egne celler og kollagen til regenerering og på den måte reduserer rynker og linjer, og gir deg en yngre hud.

​OFTE STILTE SPØRSMÅL!

Hvor mange behandlinger er nødvendig for generell hudforbedring, aknearr og strekkmerker?

 -Generell hudforbedring: 4-6 behandlinger med 4-8 ukers mellomrom.

-Aknearr: 6 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom.

-Strekkmerker: 4-8 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom.

 HVOR LANG TID VIL DET TA FØR JEG SER RESULTATER?

Som regel vil du se forbedring allerede etter første behandling. Mer langvarige resultater har med hvor lang tid cellefornyelse tar (ca. 3 uker). Om det er dypere linjer eller arr vil man kunne se synlig endring etter 2-3 til 6 måneder ette rbehandling. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6-12 måneder etter fullførte beahndlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk.

ER BEHANDLINGEN SMERTEFULL?

Ved bruk av de korte nålhodene er behandlinger med Dermapen relativt smertefritt. Behandlinger som krever bruk av nålhoder lengre enn 0.5 mm kan kreve bruk av bedøvelseskrem 15-40 minutter før behandling. Dette vil føre til at behandlingen bir tilnærmet smertefri. Det er ikke nødvendig med bedøvelse da det er en realtivt rask behandling.

ER DET NOE NEDETID ETTER BEHANDLING?

Generelt sett er det lite nedetid, men du kan oppleve rødhet og sårhet i ansiktet i 12-48 timer etter behandling. De fleste kan fint gå tilbake til sine dasglige aktiviteter rett etter behandling. Du kan bruke en dekkende BB krem etter behandling som beskytter huden og dekker over røde partier.

 Dermapen kan kombineres med peel, mesotherapy og ledlys. Vi kan skreddersy behandling som passer din hudtilstand.

Bestill time