​Green Peel er naturens mirakelbehandling som gjør at man får en sunn, spenstig og sterk hud.

Selv de mest travle kvinner og menn prioriterer å ta jevnlige Green Peel behandlinger for ikke å eldes før tiden. De ønsker resultater på minimum av tid uten å begrense hverdagen. Kundene føler at behandlingen er som en god treningsøkt for huden. De opprettholder hudens spenst med noe som er 100 % naturlig, uten kjemiske ingredienser som kan skade eller irritere huden

På samme måte som for resten av kroppen, trenger huden kontinuerlig trening. Green Peel gir huden en suveren treningsøkt. Den optimaliserer alle hudens funksjoner innerst til ytterst. En fullstendig hudfornyelse. Metoden brukes individuelt, og er for alle hudtyper, til og med for de mest sensitive. I motsetning til andre peeling metoder, kan Green Peel brukes på hele kroppen.

Samtidig som peelingen fjerner tiltettninger/døde hudceller i de øverste hudlag, er urtene sterkt antibakterielle og antiinflammatoriske. Derfor gir behandlingen omptimale resultater på uren hud og acne.

Etter en Peeling

Ettersom huden i etterkant av peelingen er i en restitusjonsfase, er huden ekstra sensitiv. Det er dermed viktig hvilke produkter som påføres huden i etterkant av en GREEN PEEL.

3 forskjellige grader av GREEN PEEL

Green Peel – Fresh Up ExpressExpress: Kan tas som en 30 min lunch behandling. Den perfekte antirynke fra tidlig voksen alder og partypeel​

30 min kr: 1100,-​

1.  Green Peel – Fresh Up – myk peelDen mildeste av de 3 urtepeelene blir populært kalt «Party Pell». Årsaken er at huden får en så flott glød rett etter behandling at du kan gå rett på fest. Samtidig virker peelen både forebyggende og behandlende. Resultatet er strålende hud, perfekt partypeel, bedre opptak av aktive ingredienser, forebyggelse av aldring, forbedring av uren hud og generell hudforbedring.

​60 min kr: 1 500,-​

2. Green Peel – Energy – aktiv peelDette er behandlingen som holder det den lover. En skikkelig energibombe med synlige resultater på minimum av tid. For de som ønsker en kraftigere anti-age og hudforbedring. Ideel som en intensiv behandling flere ganger i året. Dette er en dypere variant av den mildeste peelen. Behandlingen har god effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelen er også ideel som tilvenning til de dypere behandlingene. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensinger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Huden får umiddelbar energi. En god intensiv behandling for hud som trenger fornyelse og dyperer antirynke.

60 min kr 1 700,-​

3. Green Peel – Classic: Total hudfornyelseNy hud på fem dager. Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil du flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake til oss for en oppbyggende behandling og du følger opp behandlingen hjemme med tilrettelagte produkter. Resultatet kalles total hudfornyelse. Mange mennesker med klart synlig hudproblemer ønsker fornyet hud uten skadelige kjemikalier og uten kosmetisk kirurgi. Suksessen til den opprinnelige GREEN PEEL «Classic metoden av Dr. med. Chrisitine Schrammek-Drusio har bevist dette i mange år.​

60 min x 2 kr: 2 900,-