TANNBLEKING MED BLÅTT LYS

PRIS:                         NÅ  1600,-

​GLADMELDING!
Du får nå 20% dersom 3 eller flere personer bestiller sammen.
​MARKEDETS BESTE TANNBLEKING
​BRA TANNBLEKING MED PLASMALYS

​Vi bleker tenner med plasmalys. Noe som er skånsomt for tennene og du slipper ilninger og isninger i tennene. Resultatet bruker å bli like bra som det tannlegene bruker. Ved selve tannblekingen pensles blekningsgel på som siden blir aktivisert av et plasmalys. En rask og effektiv metode for å få hvitere tenner. Behandlingen tar 60 minutter for å få et tydelig resultat og merkbart hvitere tenner. For at tennene skal blir værende hvite kan du komme å friske opp tannblekingen. Resultatene kan variere fra person til person, kommer litt ann på din tannhelse og livsstil. En del kunder er fornøyde med en blekning ,men noen ønsker å gjøre 2 behandlinger for å bli helt fornøyde med resultatet.

Hvite tenner er noe de fleste av oss ønsker oss, men få av oss har det naturlig. Medisinering, kosthold og alder er noen av årsaken til at tennene gulner med årene. En tannbleking gir oftest ikke bare hvitere tenner og vakrere smil, men du føler deg også mer fornøyd. Nå kan du le og smile og føler deg fornøyd med et hvitt og fint smil.

PLASMALJUS BLEKNING

  • Plasmaljus 2 x 20 minuter
  • Behandlingstid 60 minuter

Gir oftest 4 til 8 steg lysere farge

​HVORDAN FOREGÅR BLEKNINGEN:

Vi bruker plasmalys til blekning av tennene. Ilninger og isninger i tennene er uvanlig med blekning gjennom plasmalysbehandling som er mer skånsom mot tennene. Derfor har vi valgt å bruke plasmalys.

​HVA SKAL DU TENKE PÅ ETTER TANNBLEKINGEN:

De nermeste 48 timer etter tannblekingen er det bra å holde seg borte fra følgende:

  • Kaffe, te, Coca cola, leskedrik, rødvin, hvitvin, nikotin, ketchup, rødbeter, blåbær, kinesisk/japansk soya, eple, citrusfrukter.

De nevnte mat og drikkene inneholder mye farge og syre og kan missfarge tennene.

Ta gjerne for vane å skyll munnen med vanlig vann et par ganger etter hvert avsluttet måltid å få bort overflødig farge og syre. Man skal derimot ikke børste tennene etter mat og drikke ettersom man da risikerer å børste in farge og syre i emaljen slik at det da kan blir missfarge.

​HVORFOR BLEKE TENNER?

Le og smile er helsebringende og ditt humør er en viktig del av førsteinntrykket andre mennesker får av deg. Tannbleking bidrar ofte ikke bare til hvitere tenner, men du  får vakrere smil og får til og med en bedre selvfølelse. I dag kan de fleste få et hvitt smil via behandling.

HVORFOR BLIR TENNER MISSFARGEDE?

De allered fleste mennesker har noen form for missfargede tenner. Mat, kaffe, te, vin, leskedrikk, snus og røyking setter sine spor. Men også en del medisiner, sykdommer kan gi missfargede tenner.

Når vi blir litt eldre forsvinner ofte hvitheten og glansen. Interessant er også et for stort inntak av fluor under forkalkning kan gjøre tennene missfarget. Dessuten minsker ofte hvitheten med årene og noen av oss har mindre hvite tenner fra fødselen av.