LPG ER EN UNIK MASSASJEMETODE SOM BYGGER PÅ SAMME GRUNNPRINSIPP SOM BINDEVEVSMASSASJE OG LYMFEDRENASJE

Hva gjør en Endermologi behandling:

•  Fjerner cellulitter, på grunn av virkningen den har på overhuden, underhuden og bindevevet

•  Øker blodsirkulasjon og blodtilførsel til kroppens celler, som igjen stimulerer til cellefornyelse og fjerning av døde hudceller

•  Stoffskiftet øker og dermed også kroppens fettforbrenning

•  Behandlingen former kroppen og gir synlige resultater som forbedret hudstruktur, hudoppstramming, redusering av cellulitter samt fettvevet minsker.

•  Viser til svært gode resultater både helse- og skjønnhetsmessig. I tillegg er behandlingen svært behagelig.

Endermologi er effektiv på flere områder:

•  Fysiske problemer forårsaket av ulike sirkulasjonsforstyrrelser, som muskelverk, spenningshodepine, vondt i ledd, stivhet, ødem.

•  Muskel-og ledd sykdommer

•  Idrettsskader

•  Fibromyalgi

•  Brystkreft opererte med hevelse i armene pga dårlig lymfesirkulasjon

PRISER:

LPG drakt 550,-

Enkeltbehandling 900,-

10 Behandlinger 8000,-

15 Behandlinger 10 050,-

Hva er Endermologi?

Endermologi er en behandlingsmetode som gir fantastisk bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Massasjen utføres ved at massøren benytter et massasjehode som  et avgrenset område, eller hele kroppen, med en kombinasjon av roterende ruller og vakuum. 

LPG-massasjen gir økt blodsirkulasjon og økt stoffskifte og dermed økt fettforbrenning.

LPG-massasjen forbedrer også lymfesirkulasjonen slik at avfallstoffer, toxiner og overflødig væske blir drenert. Endermologi former kroppen, strammer opp huden, og reduserer fettvev og cellulitter. Endermologi er i dag den eneste massasjemetode som effektivt reduserer cellulitter. 

En LPG-behandling varer 35 min og man behandler vanligvis ett definert problemområde, men hele kroppen kan behandles ved behov for å øke sirkulasjon og lymfedrenasje. 

Hvordan virker det?

LPG Integral er meget effektiv for menn og kvinner som vil eliminere fettansamlinger som ikke lar seg fjerne ved fysisk trening, mosjon og diett.  

Systemet fungerer svært godt mot; 

•  Cellulitter 

•  Grevinnevinger 

•  Hengearmer 

•  Store eller dvaske mager 

•  Tykk midje 

•  Stor rumpe 

•  Hengerumpe 

•  Tykke lår og knær 

Figurforming oppnås ved at LPG-massasje gir forbedret lipolyse, noe som gir sunnere, glattere og mer elastisk hud og mer definert figur. 

LPG-metoden gir en dyp massasje av hudens bindevev. Blodsirkulasjonen økes og huden blir jevnere og mer elastisk. LPG-behandling strammer og jevner ut hudoverflaten og har meget god effekt mot cellulitter. 

Hudens utseende forbedres ved at slapp hud strammes opp. LPG massasje kan også benyttes ved muskelsmerter og behandling av oppsvulmede ben. LPG kan benyttes på de for kropp og ansikt. 

Anerkjent behandlingsmetode 

LPG-massasje er en anerkjent behandlingsmetode. Effekten er dokumentert gjennom  ved flere universiteter og forskningsinstitusjoner. 

Cellu M6 Integral er godkjent av FDA (amerikansk godkjenning) og anerkjent på grunn av sin dokumenterte effekt ved behandling av cellulitter. Se endermologie.com for mer informasjon og medisinske studier.  

Resultat av behandlingen vises som regel etter 5-7 behandlinger, og ca 15 behandlinger anbefales for optimalt resultat. 

Hvor lenge varer en behandling? Behandles kun problemområdene? 

En behandling varer ca 35 min hvor man fokuserer på problemområdene, men resten av kroppen kan også behandles for å stimuleresirkulasjon og lymfedrenering. 

Hvor lenge holder resultatet? 

Dette gir varige forandringer i vevet, dersom vedlikeholdsbehandlinger fortsetter. Alder, livsstil, kosthold og hormonelle betingelser påvirker naturligvis resultatet. 

Hvordan føles behandlingen? Gjør det vond? 

Det føles som en vanlig massasje. De aller fleste opplever behandlingen som veldig behagelig. Behandlingen og styrken tilpasses individuelt.

Hvordan føles det etter behandling? 

De fleste pasienter føler seg veldig avslappet og mange får et energikick etterpå.. 

Man bør i hvert fall drikke to liter vann om dagen i behandlings perioden da utskillelsen av avfallsstoffer vil være større da lymfesystemet i kroppen er stimulert.

Hva er forskjellen på liposkulptur og Endemologi? 

Forskjellen på de to metodene er at man med endemologi ikke treng er gjennom huden. Liposkulptur er en operativ behandling med permanent redusering av fettvev. Mange pasienter begynner med Endemologi behandling og velger senere å få et komplett resultat med liposkulptur. Kombinasjon av disse behandlingene gir det beste resultatet.

Er det gunstig med endermologi etter liposkulptur / fettsuging, bukplastikk og ansiktsløft? 

En stund etter liposkuptur anbefales gjerne Endermologi pga den gode sirkulasjonsøkende egenskapen. Man øker også lymfedreneringen. Avfallsstoffer samt overflødig væske drives letter ut. Huden leges fortere og huden får en smidigere og jevnere hudstruktur. Mange studier av plastikkirurger verden over viser at man får et bedre resultat og at huden leges raskere hvis man kombinerer Endermologi med liposkulptur. Man behandler også buk plastikk med godt resultat etterpå. Hevelse kan reduseres og evt økning i lymfe væske kan drives mer effektivt ut med Endemologi. 

Arret leges bedre og blir ikke så hardt pga at Endemologi behandlingen bedrer og forstrekker fortettet bindevev. Gamle arr som en opplever harde og stygge kan mykes opp med Endemologi og bli mindre fremtredende. Ansiktsløftninger kan også behandles 2-3 uker etter operasjon. Sirkulasjonen øker og dreneringen leger sårene bedre, huden strammes opp og lymfedreneringen gjør at hevelse kan reduseres.

Hvor lang tid tar det fra man har tatt en liposkulptur til man kan få behandling? 

Man kan begynne med behandlinger ca 4 uker etter operasjon.

Kan en behandle selv om en er gravid? 

Det er ingen rapporter som tilsier at det er farlig å bruke Endermologi under graviditet, men en anbefaler som ved mange andre typer behandling å ikke behandle gravide.

Kan man anvende LPG ved muskelplager og smerter i nakke og skuldre? 

Det er kommet stadige flere rapporter om den siste generasjonens Endermologisystemer som viser at LPG hjelper mange pasienter som har nakke / skulder plager, idretsskader og andre smertetilstander i muskler / ledd. Vår terapeut kan veilede deg om LPG er nyttig nettopp for deg. Hvor mange behandlinger som trengs, varierer fra person til person. Synlig endringer kommer oftest etter 6-7 behandlinger. For å nå et optimalt resultat behøver man ofte rundt