TILBUD UT FEBRUAR TIL 4900,- (5990,-)

Cosmelan påvirker melanindannelsen direkte og gir da en mulighet for å fjerne hyperpigmenteringer effektivt, samt å gi huden den glattheten og naturlige fargen tilbake. Det vil føre til at huden vår vil se sunn og vakker ut. i 95 % av tilfellene vil pigmentflekkene reduseres etter 8-21 dager (avhengig av pasientens individuelle mekanismer). så det er ikke nødvendig å gjenta behandlingen. Det er viktig å tenke på at denne terapien behandler ikke tendensen til pigmentdannelsen, derfor er det viktig å følge de rådene fra kosmetologen som man får gjennom behandlingsprosessen. Den beste effekten av Cosmelan oppnås ved behandling av hormonelle pigmentforandringer (melasma). De pasientene med blandingshud eller fet hud, kan i tillegg reduseres talgproduksjon, minske store porer og gi huden et glødende utseende.

Cosmelan-behandlingen består av 2 trinn:

Trinn 1: Det første trinnet skjer på klinikken.

Behandlingen innebærer en pigment-reduserende maske som påføres på klinikken ette en grundig avfetting av huden. Masken blir på huden fra 8-12 timer (avhengig av hudtype og hudens følsomhet). Etter at masken blir påført huden, forlater kunden klinikken med masken. Vasker denne av etter anbefaling.

Trinn 2:

Det andre trinne skjer hjemme. Etter at masken ble vasket av hjemme, begynner kunden å bruke vedlikeholdsproduktert kalt Cosmelan 2. Dette produktet virker ved å redusere pigmenteringen og forhindre dannelsen av nye mørke flekker. Cosmelan 2 brukes flere ganger til dagen og fortsette i flere måneder, selv om flekkene er fjernet. Bruk av Cosmelan 2 vil også forebygge virkningen av minimalisere risikoen for at flekken kommer tilbake.

VIKTIG! På klinikken vil du få en forklaring hvordan produktene skal brukes hjemme i forhold til din hudtype.

Du bør unngå Cosmelan ved:

​•  Graviditet

​•  Munnsår

​•  Kjemisk peeling (bør ventes 1 uke etter behandlingen).

​•  Roaccutan (bør ventes ca 6 mnd etter behandlingen med den medisinen).

​•  Bruk av A-vitamin på huden (bør ventes i 2 uker etter behandlingen .

​COSMELAN kan brukes for alle typer pigmenteringer som: melasma, solskader, pigmentering etter akne og medisiner.

​•  Lett peeling gir foryngende og utglattende effekt.

​•  Anvendes av alle hudtyper.

​•  Kan brukes året rundt også på sommer

​•  Veldig effektiv til behandling av akneproblemer

​•  Fjerner pigmentflekker etter laser og peeling behandlinger.

​Resultater:

I nesten alle tilfellene (99%) forsvinner pigmentflekkene og det kan gi forbedringer på 95 % allerede etter 7-10 dager etter Cosmelan-behandlingen kan du selv observere en merkbar forbedring av huden. Det reduseres størrelse på flekkene og huden blir mer jevn i fargetone. Etter 7-8 uker (det kan ta litt lengre tide for mørkere hudtyper) oppnås  det et maksimalt resultat – altså flekkene blir redusert og huden får sin natrulige farge. I tillegg reduserer Cosmelan fett og talgproduksjonen, minsker porene og er effektiv til akne hud med pigmenteringer.

​Pris: 5900,- (inkluderer hjemmeprodukter)