Hudpleie

Dyprens

Huden blir renset i dybden. Behandlingen er fin for alle hudtyper. Først får du en grundig hudanalyse, deretter peeling og utklem. Du får en deilig ansiktsmassasje i ansikt og nakke. Du vil nå få en avslappende ansiktsmaske etter din hudtype og avslutter med krem.

Huden din er klar og frisk med fornyet glød!

Klassisk hudpleietime tilpasset alle hudtyper.

Dyprens m/massasje kr. 890,-

Tid ca. 75 min.

Dyprens u/massasje kr: 780,-

Tid ca 50 min

​Ungdomsrens (til 18 år) kr 550,-

Hudpleie Spesial

Først gjennomgår huden en GRUNDIG RENS og PEELING.

Huden «åpnes» innenfra, enzympeeling og talg fjernes fra tilstoppede porer (sorte prikker). Deretter påføres nøye tilpasset høykonsentrert AMPULLE og ANSIKTSMASKE som tilfører de nødvendige elementene som gjør hudprogrammet komplett. Huden behandles med nøye sammensatte virksomme og milde produkter.
En behandling som virker rensende og oppmykende.

Her følger det også med gratis napping av bryn.

Hudpleie Spesial kr. 1100,-
Tid ca. 1 time og 30 min

Signaturbehandling

Clinique Natalies Signaturbehandling

EN 90 MIN FORFRISKENDE FERIE

DEN PERFEKTE GAVE SOM GIR FØLELSEN AV Å BLI SATT PRIS PÅ

Ikke noe stress – ikke hastverk. Den effektive GREEN PEEL FRESH UP kombineres med TIME CONTROL PRODUKTENE, de aktive antirynke produktene fra Dr.Schrammek – i en og samme behandling. Grundig rens, HØYKONSENTRERT NÆRING, nydelig MASSASJE og maske med UTSØKTE INGREDIENSER. En avslappende hudpleie opplevelse med utrolige resultater. Det er bare å nyte behandlingen og effekten av alle DE MEST KRAFTFULLE ANTIRYNKE INGREDIENSER som styrker slapp hud og gir eksepsjonell mykhet med optimal glød. En glød en ikke kan sminke seg til. Makeup etter ønske.

Den perfekte gave som gir følelsen av å bli satt pris på.

PARTYPEEL OG OPTIMALE ANTIRYNKE

DR.SCHRAMMEK TIME CONTROL ANTIRYNKE SERIE

ER VITENSKAPELIG DOKUMENTERT VIRKSOMME

AV THE SOCIETY FOR DERMOPHARMACY

Varighet 90 min Kr 1790,-

Green Peel

Green Peel – Fresh Up  Express

Express: Kan tas som en 30 min lunch behandling. Den perfekte antirynke fra tidlig voksen alder og partypeel

​30 min kr: 1100,-

1.  Green Peel – Fresh Up – myk peel

Den mildeste av de 3 urtepeelene blir populært kalt «Party Pell». Årsaken er at huden får en så flott glød rett etter behandling at du kan gå rett på fest. Samtidig virker peelen både forebyggende og behandlende. Resultatet er strålende hud, perfekt partypeel, bedre opptak av aktive ingredienser, forebyggelse av aldring, forbedring av uren hud og generell hudforbedring.

​60 min kr: 1 500,-

2. Green Peel – Energy – aktiv peel

Dette er behandlingen som holder det den lover. En skikkelig energibombe med synlige resultater på minimum av tid. For de som ønsker en kraftigere anti-age og hudforbedring. Ideel som en intensiv behandling flere ganger i året. Dette er en dypere variant av den mildeste peelen. Behandlingen har god effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelen er også ideel som tilvenning til de dypere behandlingene. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensinger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Huden får umiddelbar energi. En god intensiv behandling for hud som trenger fornyelse og dyperer antirynke.

60 min kr 1 700,-

3. Green Peel – Classic: Total hudfornyelse

Ny hud på fem dager. Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil du flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake til oss for en oppbyggende behandling og du følger opp behandlingen hjemme med tilrettelagte produkter. Resultatet kalles total hudfornyelse. Mange mennesker med klart synlig hudproblemer ønsker fornyet hud uten skadelige kjemikalier og uten kosmetisk kirurgi. Suksessen til den opprinnelige GREEN PEEL «Classic metoden av Dr. med. Chrisitine Schrammek-Drusio har bevist dette i mange år.

​60 min x 2 kr: 2 900,-

Mesoterapi

Mesoterapi tilfører vitaminer, hyaluronsyre og antioksidanter til huden og etterlater huden frisk og glødende.

​Mesoterapi er en effektiv rynkereduserende behandling som virker biologisk. Det er en  vitaminboost for huden og et naturlig alternativ dersom man ikke ønsker andre injeksjoner. Man tilfører huden vitaminer, antioksidanter, hudoppstrammende og fuktighetsgivende komponenter for å gi huden glød, vitalitet og spenst.

​Ved mesoterapi behandlinger tilføres verdifulle ingredienser direkte i huden og man behandler effektivt tørr, slapp og uelastisk hud, rynker, grov og ujevn hudtone.

Mesoterapi er en behandling som utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende.

De vanligste områdene vi behandler med mesoterapi er:

•  Ansikt

•  Hals

•  Decollete

•  Armer og ben

​•  Etter behandlingen:

Det er vanlig at huden er noe rød i to til tre dager etter behandlingen. Du kan også få små blåmerker og noe hevelse i huden. Dette er ikke farlig, det kan dekkes til mineralsminke, Har du sensitiv hud, kan helingsprosessen ta litt lengre tid.

​Pris: fra 1900,-/,-/2990,-

Hals 400 ekstra

Kun hals kr 1200,-

​MESOTERAPI FOR HÅRTAP OG TYNT HÅR!

​Meso for tynt hår 30 min  kr 1500,-  kur på 10 beh kr 12000,-

Meso for alopecia (flekkvis hårtap)

Kraftig hårtap  1700,- / kur på 10 beh 15000,-

Carbon Peel

CARBON PEEL UTEN LASER

Den første anti-aging peeling med aktivert Carbon!

Den strammer opp huden, gir glød og reduserer porer.

FANTASTISK PARTY PEEL

V-carbon er et modulært system som består av 2 produkter.

V Carbon fil og V Carbon Spray. Dette systemet tillater at man gjør en Soft, Medium eller Dyp peeling behandling etter kundens behov.

CARBON SYSTEM INNEHOLDER:

– FERULIC SYRE

– MANDEL SYRE

– LACTIC SYRE

Regenerer vevet og lysner huden og dette er også takket være antioksidant kompnenentene. 

 – Svart ingefær rot

 – Lakris ekstrakt 

 KARBON: Er både rensende og detoksifiserende.

Pris: 1690,- pr. gang

Pris: 1940,- pr. gang  inkluderer en eksklusiv fibermaske (anbefalt).

Kur på 4 ganger 6000,- + maske

Cosmelan

Cosmelan påvirker melanindannelsen direkte og gir da en mulighet for å fjerne hyperpigmenteringer effektivt, samt å gi huden den glattheten og naturlige fargen tilbake.​

COSMELAN kan brukes for alle typer pigmenteringer som: melasma, solskader, pigmentering etter akne og medisiner.

Cosmelan-behandlingen består av 2 trinn:

Trinn 1: Det første trinnet skjer på klinikken.

Behandlingen innebærer en pigment-reduserende maske som påføres på klinikken ette en grundig avfetting av huden. Masken blir på huden fra 8-12 timer (avhengig av hudtype og hudens følsomhet). Etter at masken blir påført huden, forlater kunden klinikken med masken. Vasker denne av etter anbefaling.

Trinn 2:

Det andre trinne skjer hjemme. Etter at masken ble vasket av hjemme, begynner kunden å bruke vedlikeholdsproduktert kalt Cosmelan 2. Dette produktet virker ved å redusere pigmenteringen og forhindre dannelsen av nye mørke flekker. Cosmelan 2 brukes flere ganger til dagen og fortsette i flere måneder, selv om flekkene er fjernet. Bruk av Cosmelan 2 vil også forebygge virkningen av minimalisere risikoen for at flekken kommer tilbake.

Du bør unngå Cosmelan ved:

​•  Graviditet

​•  Munnsår

​•  Kjemisk peeling (bør ventes 1 uke etter behandlingen).

​•  Roaccutan (bør ventes ca 6 mnd etter behandlingen med den medisinen).

​•  Bruk av A-vitamin på huden (bør ventes i 2 uker etter behandlingen .

​Resultater:

I nesten alle tilfellene (99%) forsvinner pigmentflekkene og det kan gi forbedringer på 95 % allerede etter 7-10 dager etter Cosmelan-behandlingen kan du selv observere en merkbar forbedring av huden. Det reduseres størrelse på flekkene og huden blir mer jevn i fargetone. Etter 7-8 uker (det kan ta litt lengre tide for mørkere hudtyper) oppnås  det et maksimalt resultat – altså flekkene blir redusert og huden får sin natrulige farge. I tillegg reduserer Cosmelan fett og talgproduksjonen, minsker porene og er effektiv til akne hud med pigmenteringer.

​Pris: 5900,- (inkluderer hjemmeprodukter)